Kansainvälisten markkinoiden tutkimuskeskus CEMAT

Riitta Kosonen Suomen Akatemian strategisen tutkimuksen ohjelmajohtajaksi

13.10.2016

Strategisen tutkimuksen neuvosto on valinnut vuonna 2016 käynnistyneille ohjelmilleen ohjelmajohtajat. Turvallisuus verkottuneessa maailmassa -ohjelman sekä Kaupungistuva yhteiskunta -ohjelman ohjelmajohtajaksi valittiin professori Riitta Kosonen (Aalto-yliopisto).

Strategisen tutkimuksen neuvosto on valinnut vuonna 2016 käynnistyneille ohjelmilleen ohjelmajohtajat. Molemmilla ohjelmajohtajilla on vastuullaan kaksi eri ohjelmakokonaisuutta. Turvallisuus verkottuneessa maailmassa -ohjelman sekä Kaupungistuva yhteiskunta -ohjelman ohjelmajohtajaksi valittiin professori Riitta Kosonen (Aalto-yliopisto). Osaavat työntekijät – menestyvät työmarkkinat -ohjelman sekä Terveys, hyvinvointi ja elämäntavat -ohjelman yhteiseksi ohjelmajohtajaksi valittiin dosentti Eveliina Saari (Työterveyslaitos).

Lue lisää Suomen Akatemian sivulta.

leimat_21.gif

Oikopolut

CEMAT Talousnäkymät

Ajankohtaisia katsauksia Venäjän, Baltian ja Kiinan talouskehityksestä suomalaisyritysten näkökulmista

Finrusresearch

Tutkittua Venäjä-tietoa yrityksille -sivusto kokoaa yhteen Venäjään liittyvää ajankohtaista tietoa tutkimuksista ja tapahtumista

NDI - Northern Dimension Institute

NDI on akateeminen partneri Pohjoisen ulottuvuuden (ND) rakenteissa. NDI tuottaa informaatiota, järjestää seminaareja ja tekee tutkimusta Pohjoiseen ulottuvuuteen liittyen.