Kansainvälisten markkinoiden tutkimuskeskus CEMAT
mg_5606.jpg

Sähköiset palvelut

CEMAT tuottaa verkossa siirtymätalouksien talouteen ja liiketoimintaan liittyviä tietoja ja raportteja.

CEMAT Talousnäkymät  tuottaa ajankohtaisia katsauksia Venäjän ja Kiinan talouskehityksestä suomalaisyritysten näkökulmista. Katsauksissa yhdistetään eri tutkimuslaitosten talousennusteita, yritysten odotuksia kartoittavia barometrejä ja CEMATin yrityspartnereiden näkemyksiä kohdemaiden talousnäkymistä. Tämän pohjalta analysoidaan, miten talousnäkymät heijastuvat suomalaisyritysten liiketoimintamahdollisuuksiin kohdemaissa.

Finrusresearch -Tutkittua Venäjä-tietoa yrityksille -sivuston tavoitteena on tukea tiedonvaihtoa Venäjän markkinoille suuntautuvien suomalaisyritysten ja Venäjä-tutkimusta tekevien suomalaisten yliopistojen ja tutkimuslaitosten välillä.

Luoteis-Venäjän talousseuranta tuotti yhteistyössä paikallisten tutkijoiden kanssa. Vuosina 2000-2011 toimineen projektin tavoitteena oli tarjota säännöllistä ja vertailukelpoista tutkimustietoa alueen yhteiskunta- ja talouskehityksestä.

Kaikki uutiset » Kaikki tapahtumat »
Bookmark and Share
leimat_21.gif

 

Oikopolut

CEMAT Talousnäkymät

Ajankohtaisia katsauksia Venäjän ja Kiinan talouskehityksestä suomalaisyritysten näkökulmista.

Finrusresearch

Tutkittua Venäjä-tietoa yrityksille -sivusto kokoaa yhteen Venäjään liittyvää ajankohtaista tietoa tutkimuksista ja tapahtumista.

NDI - Northern Dimension Institute

NDI on akateeminen partneri Pohjoisen ulottuvuuden (ND) rakenteissa. NDI tuottaa informaatiota, järjestää seminaareja ja tekee tutkimusta Pohjoiseen ulottuvuuteen liittyen.