Kansainvälisten markkinoiden tutkimuskeskus CEMAT
taustakuva4.jpg

CEMAT Talousnäkymät

CEMAT Talousnäkymät on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun kansainvälisten markkinoiden tutkimuskeskuksen (CEMAT) verkkojulkaisusarja, jossa tuotettiin ajankohtaisia katsauksia Venäjän ja Kiinan talouskehityksestä suomalaisyritysten näkökulmasta vuoteen 2013 asti. Talousnäkymät -sarjassa on julkaistu myös Viron, Latvian ja Liettuan katsaukset vuonna 2010 sekä  Latvian ja Liettuan katsaukset vuonna 2012.

Katsauksissa yhdistetään eri tutkimuslaitosten talousennusteita, yritysten odotuksia kartoittavia barometrejä ja CEMATin yrityspartnereiden näkemyksiä kohdemaiden talousnäkymistä. Tämän pohjalta analysoidaan, miten talousnäkymät heijastuvat suomalaisyritysten liiketoimintamahdollisuuksiin kohdemaissa.

 

UUSI

CEMAT Kiinan talousnäkymät 1/2013 -raportti on julkaistu lokakuussa 2013.
Raportin on tuottanut CEMATin tiimi Riitta Kosonen, Erja Kettunen, Simo Leppänen, Anu Penttilä ja Susanna Saarinen.

Raportti on luettavissa osoitteessa:
http://cemat.aalto.fi/fi/electronic/prospects/china/ 

Bookmark and Share
leimat_21.gif

 

Oikopolut

CEMAT Talousnäkymät

Ajankohtaisia katsauksia Venäjän ja Kiinan talouskehityksestä suomalaisyritysten näkökulmista.

Finrusresearch

Tutkittua Venäjä-tietoa yrityksille -sivusto kokoaa yhteen Venäjään liittyvää ajankohtaista tietoa tutkimuksista ja tapahtumista.

NDI - Northern Dimension Institute

NDI on akateeminen partneri Pohjoisen ulottuvuuden (ND) rakenteissa. NDI tuottaa informaatiota, järjestää seminaareja ja tekee tutkimusta Pohjoiseen ulottuvuuteen liittyen.