Kansainvälisten markkinoiden tutkimuskeskus CEMAT

Tietoa sivustosta

Verkkosivusto cemat.aalto.fi julkaistiin 4.4.2011.

Sivustoa koskevaa palautetta, kysymyksiä tai muutosehdotuksia voi lähettää sivuston alalaidan Palaute-osion palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse cemat [at] aalto [dot] fi.

Sivuston rakenne

Sivusto koostuu pääosioista, joihin pääsee sivuston ylälaidassa olevasta vaakanavigaatiosta (ajankohtaista, tietoa meistä, tutkimus, julkaisut jne.).

 

Tekijänoikeudet, vastuut ja henkilötietojen käsittely

Oikeudet sivustossa julkaistavaan aineistoon ovat tekijänoikeuslain ja siihen myöhemmin tehtyjen muutosten mukaisesti Aalto-yliopistolla. Aalto-yliopisto  on suojattu  Aalto-korkeakoulusäätiön tavaramerkkinä. Kaikki oikeudet pidätetään.

Aalto-yliopiston verkko-osoitteessa on myös yliopiston opiskelijoiden, henkilöstön tai näiden muodostamien yhteisöjen verkkosivuja. Näiden sivujen sisällöstä vastaa sivujen ylläpitäjäksi merkitty ja yliopiston verkkoon käyttöoikeudet omaava henkilö.

Aalto-yliopisto ei vastaa sivuston sisällön mahdollisten virheiden aiheuttamista vahingoista. Yliopisto ei myöskään ole vastuussa sellaisesta haitasta, joka johtuu teknisistä häiriöistä tai sivustoon linkitetystä materiaalista, joka on ulkopuolisten osapuolten julkaisemaa.

Sivuston cemat.aalto.fi käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja. Sähköpostiosoitetta tai muita yhteystietoja kysytään vain, mikäli kysymyksiin tai palautteeseen halutaan vastausta tai mikäli käyttäjä tilaa yliopiston uutiskirjeen.

Sivuston kehittämistä varten sen käytöstä kerätään tilastollisia tietoja. Sivusto lähettää evästeen, jotta kävijöiden ja vierailujen määrä voidaan selvittää. Sivujen käytöstä tilastoidaan käyttäjämäärä, käyttömaa, käyttöaika ja käytetty selain sekä sisällöt, joissa kävijä on vieraillut.

Bookmark and Share
leimat_21.gif